Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek

Wilt u een afspraak voor een gratis* adviesgesprek? Dit kan zijn over een klein stuk van de tuin, een hoek waar u niet weet wat u er mee aan moet. Het kan zijn over aanpassing van de planten of over vragen over onderhoud. Maar het kan ook gaan over een ontwerp voor de hele tuin. Alles is mogelijk.

Vul dan het formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor een GRATIS* adviesgesprek. In dit gesprek bekijk ik uw tuin, bespreken we uw wensen voor de tuin, geef ik advies en bespreken we wat ik verder voor u zou kunnen doen om uw droomtuin realiseren.

* In het gratis adviesgesprek is opgenomen maximaal een half uur reistijd per enkele reis (vanuit Elspeet) plus een uur advies. In geval van langere reistijden en/of een langer gesprek worden deze kosten in rekening gebracht. Een inschatting van die kosten krijgt u van tevoren, bij het maken van de afspraak.

adviesgesprek over bijvoorbeeld bijvriendelijke beplanting

akelei met bij

[contact-form]

4 comments

 • Goedemiddag,

  Ik heb u zojuist geprobeerd te bellen.

  Ik wil graag komende maand of in het najaar bomen en hagen planten voor mijn paardenbedrijf (www.ppbuitenkans.nl) in Uddel. Ik zoek iemand die mij wilt helpen met het maken van een plan en ik u website sprak mij bijzonder veel aan. Ik ben zelf al jaren bezig om een goed woonplek voor de paarden te verzorgen maar ook voor de andere dieren.

  Ik vroeg mij af of u enkel plannen maakt of helpt u ook met de uitvoering?

  Ik hoor graag van u.

  Groeten,

  Marianne van Dijk

 • Gert Carina Huisman

  Hoi Renske,
  In 2007 heb je een ontwerp gemaakt voor onze tuin aan de schaapsheul in Gorinchem.
  Dat hebben we uitgevoerd en 13 jaar van genoten.

  Inmiddels zijn we verhuisd en gaan volgend jaar nogmaals verhuizen.
  Voor die nieuwbouw woning zouden we graag je hulp weer inschakelen.
  We hebben zelf al een grof ontwerp gemaakt, dat was het eerste wat we hebben gedaan toen we de woning op het oog kregen.
  Wanneer je een email adres stuurt kan ik je diverse documentjes mailen. Dan heb je een idee bij de tuin, woning en onze ideeën.
  Je natuurlijke insteek trek ons. Geen 13 in een dozijn tuin. Vogels insecten in de tuin. Daar houden we van. Beetje fruit, moestuintje op een postzegel maar toch.
  De eerste paal gaat in juni de grond in en de oplevering wordt verwacht in het eerste kwartaal volgend jaar.
  We horen graag van je.
  Een trouwe klant:-)

 • Emina

  ik zou graag een vrijblijvende advies gesprek willen in plannen over mijn eigen tuin.

  • tuinnat

   Beste Emina,
   Leuk dat je interesse hebt voor een adviesgesprek. Ik heb wat meer informatie nodig. Waar woon je en waar gaat het over. Misschien kun je je telefoonnummer doorgeven, dan kan ik contact met je opnemen.
   Met vriendelijke groet, Renske Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *